Astfel ca, va veti putea bucura atat de variante de mese pentru dining moderne, cat si de alternative in linii clasice, fiecare construita in asa fel incat sa se poata potrivi cat mai bine cu restul decorului din incaperea in care urmeaza sa fie amplasata.

Varietate de modele si culori

In gama noastra extinsa de produse veti gasi cu siguranta modelul potrivit pentru casa dumneavoastra. Astfel ca, indiferent de numarul de persoane vizat, nuante, materiale, forma, dimensiuni, sau estetica, ExpoMob detine cel putin un model care sa se plieze pe gusturile si preferintele dumneavoastra, atat din punct de vedere practic, cat si al aspectului. Daca sunteti adeptul stilului clasic, in linii minimale si nuante neutre, fara prea multe artificii stilistice, exista o multitudine de modele in acest sens. Daca insa preferati directiile moderne, va place sa va adaptati stilul casei dupa trendurile in voga la un anumit moment, sunteti indrazneti si dornici de a experimenta, la noi gasiti cu siguranta cele mai potrivite variante de mese dining moderne.

Nici in ceea ce priveste formele acestor obiecte nu impunem limite, putand astfel opta atat pentru masa dining rotunda, patrata, dreptunghiulara, sau chiar asimetrica. De asemenea, versatilitatea si eficacitatea sunt doua dintre cele mai importante caracteristici pe care vrem sa le atribuim produselor noastre. Asadar, dincolo de varietatea ce vizeaza sfera estetica, propunem si metode de sporire a aplicabilitatii din punct de vedere practic. Venim asadar cu optiunea de masa dining extensibila care sa fie solutia ideala atat pentru familiile numeroase, cat si pentru serile in care casa dumneavoastra gazduieste mese festive cu multi invitati.

Calitatea recunoscuta a produselor ExpoMob

Suntem recunoscuti pe piata mai ales pentru calitatea incontestabila pe care o detin toate produsele noastre. Astfel ca putem garanta faptul ca, odata achizitionata o masa dining din lemn si nu numai de la noi, va fi o investitie corecta, care va va insoti pentru multi ani de la momentul achizitiei. Detinem produse realizate doar din materiale puternice, care au o dorata lunga de viata, de la pal melaminat, la lemn masiv sau chiar sticla. Imbinam deci utilul cu placutul intr-un rezultat incontestabil atat in ceea ce priveste rezistenta in timp, cat si plusul de eleganta si rafinament pe care il poate aduce in orice locuinta.

Preturi inegalabile si servicii de top

In ceea ce priveste aspectul financiar, ne-am dorit dintotdeauna sa putem propune variante accesibile pentru toate categoriile de bugete. Am conturat asadar un interval extrem de larg, tocmai pentru a putea asigura disponibilitatea a cel putin unei mese pentru fiecare client ce ajunge pe site-ul nostru. Astfel ca, veti gasi mese de dining ce pornesc de la 349 Ron si pot ajunge pana la 2.615 Ron, in functie de mai multe criterii de selectie.

De asemenea, asiguram transportul meselor oriunde in tara, in cel mai scurt timp, iar pentru cele mai mari de 500 Ron, noi suportam integral taxele de livrare, indiferent de dimensiuni sau greutate.