Ai o perioadă de când tot amâni vizita la medicul stomatolog? Problemele dentare se agravează și te simți neputincios să le rezolvi, din cauza că nu ai bani? Îți dorești foarte mult să-ți tratezi dinții, dar nu ai suma de bani suficientă?

La prima vedere, tratamentul stomatologic în rate este cel mai bun serviciu. Acest lucru se datorează îngrijorării cu privire la starea de sănătate a danturii. Se întâmplă că o persoană este forțată să renunțe la tratamentul stomatologic din cauza lipsei de fonduri suficiente.

Însă, cu toții cunoaștem că serviciile medicale de bună calitate sunt destul de scumpe. Să nu mai vorbim de situațiile în care apar urgențe, iar costul poate să treacă mult peste posibilitățile de moment. Și atunci care este soluția? Stomatologie în rate? Implant dentar în rate? Aparat dentar în rate? Există oare o altă soluție?

Se pare că poate fi și altfel! Un credit online este o soluție rezonabilă în această situație. Și pentru că în majoritatea cazurilor, băncile solicită o garanție și percep un comision pentru analizarea solicitării unui astfel de împrumut, creditul nebancar este o metodă optimă de a obține bani chiar și pentru tratamentele stomatologice.

Cu Zoom Credit este foarte ușor să obții un astfel de credit. Aceasta este compania financiară care oferă cele mai avantajoase condiții pentru un credit în Moldova. Cererea și toate celelalte operațiuni pentru obținerea banilor pot fi completate online, direct pe site-ul companiei, ceea ce înseamnă că nu vei pierde timpul tău personal. Răspunsul la solicitarea unui împrumut online  este rapid și poți returna banii repede, fără angajamente pe termen lung și comisioane ascunse.

Te întrebi poate, dar cine poate beneficia de acești bani pentru tratamentele stomatologice? Pot beneficia de un credit online persoanele care au vârsta cuprinsă între 21 și 70 de ani. Îți oferim posibilitatea să alegi suma creditului de la 1000 – 40000 mii lei și perioada dorită între 1 și 24 luni. Primești banii în aceeași zi, în numerar în oficiu sau direct pe contul tău bancar, ceea ce înseamnă că poți merge la medic chiar în aceeași zi, pentru a-ți rezolva rapid toate problemele cu dantura.

În plus, rata lunară este destul de rezonabilă pentru un credit simplu. Completează cererea online doar cu datele din buletin și poșta electronică personală, iar noi îți rezolvăm toate necesitățile financiare în aceeași zi. Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii și pentru a primi sprijinul necesar, care îți va asigura sănătatea orală.

Ai grijă de dantura ta. Acum nu mai poți avea scuze pentru a trata definitiv problemele dentare!