RCA ieftinRCA ieftin

Fie din comoditate, fie pentru că viața de zi cu zi ne dă impresia că nu mai avem timp de nimic putem ajunge la o întrebare înșelătoare și anume: „De ce am fi nevoiți să avem o asigurare RCA mașină la zi? La urma urmei, este foarte puțin probabil să fim controlați de către autorități, iar despre un accident provocat de noi nici nu poate fi vorba. Este firesc că nu ne place să ne proiectăm pe noi înșine sau pe cei dragi în situații neplăcute și putem fi chiar șoferi abili cu o însemnată experiență. Însă, toate acestea nu sunt de ajuns. Din rândurile de mai jos veți putea afla și de ce.

Avantajele la asigurarionline.ro:

  • cele mai bune oferte de pe piata
  • contracte cu fiecare asigurator
  • bonusuri de afiliere (sistem unic de afiliere prin bonusuri in Romania)
  • cont cu toate asigurarile emise la un loc
  • acces online oricand la asigurari

Pentru a putea aprecia motivele deosebit de serioase pentru care o asigurare RCA mașină este indispensabilă este suficient să ne raportăm la o situație din viața noastră de zi cu zi. De pildă, tocmai ați pornit într-o vacanță peste hotare, cu gândul la relaxare și un concediu plăcut în familie. Cu siguranță nu se merită ca starea dumneavoastră și toată vacanța să fie ruinate de un control de rutină la frontieră. Conform legislației în vigoare, polițiștii de frontieră pot solicita printre alte documente inclusiv polița de asigurare Răspundere Civilă Auto (cunoscută drept RCA). Este important de știut că pe lângă o amendă ce poate ajunge la 2000 RON, s-ar putea să vă fie reținut numărul de înmatriculare sau talonul. Date fiind astfel de complicații, planurile de vacanță vă pot fi date peste cap într-o clipă. În plus, dacă nu încheiați o asigurare RCA mașină în termen de 30 de zile de la control, autovehiculul dumneavoastră poate fi exclus din evidență.

Prin urmare, rămânem cu o întrebare pur retorică: De ce ați risca toate acestea când puteți încheia o asigurare RCA ieftin și online, din câteva clickuri?

Adevărul este că nu aveți nimic de câștigat din orice fel de amânări, ba din contră! Așadar, nu mai ezitați și aplicați astăzi pentru RCA mașină, pentru drumuri mai liniștite!