Într-o lume în care întregul comportament al consumatorilor evoluează rapid, vizibilitatea sporită online devine esențială pentru atragerea clienților și creșterea veniturilor. Astfel că în 2024 este imperativ ca afacerile să-și extindă prezența în mediul online pentru a supraviețui și prospera.

SEOLITTE, agenția de SEO & digital marketing, îți oferă un avantaj competitiv prin furnizarea unui audit de SEO și digital marketing complex și personalizat, gratuit.

De ce SEOLITTE?

Companiile care aleg SEOLITTE beneficiază de o gamă completă de servicii de promovare online și SEO, personalizate pentru fiecare afacere. Iată câteva dintre avantajele oferite de SEOLITTE clienților săi:

 • Strategie personalizată: SEOLITTE realizează un studiu detaliat al pieței și concurenței pentru a dezvolta o strategie de marketing personalizată și unică.
 • Implementare transparentă: Toate implementările sunt efectuate cu aprobarea clientului, asigurând transparența și încrederea în proces.
 • Tehnici de SEO și digital marketing avansate: SEOLITTE aplică cele mai noi tehnici și metode SEO, respectând rigorile anului 2024, pentru a maximiza performanța site-ului clientului în motorul de căutare Google.
 • Rapoarte lunare detaliate: SEOLITTE prezintă clienților săi rapoarte lunare cu volumul de lucru efectuat, dar și cu rezultatele atinse, asigurându-se că aceștia sunt la curent cu progresele făcute.
 • Garanția creșterii pozițiilor în rezultatele căutării și a traficului organic: Cu o abordare holistică, SEOLITTE se angajează să crească pozițiile în motorul de căutare Google și traficul organic de calitate.

De ce ai nevoie de serviciile SEOLITTE?

Cu 524 de mii de moldoveni care fac cumpărături online, este clar că viitorul afacerilor stă în mediul digital. SEO devine crucial, deoarece la nivel global, circa 50% dintre cumpărături încep cu un motor de căutare, iar conversia din optimizarea pentru motoarele de căutare este de cel puțin 3 ori mai mare decât cea prin alte canale.

SEOLITTE: „Diferența stă în detalii”

 • Echipă de experți: Echipa SEOLITTE este formată din specialiști cu o experiență de 6-7 ani în marketing.
 • Toate deciziile de marketing luate sunt informate: SEOLITTE realizează analiza concurenței trimestrial și adaptează strategia la dinamica pieței.
 • Portofoliu transparent: SEOLITTE oferă exemple de lucrări, studii de caz și portofoliu vizibile pe site.
 • KPI-uri și măsurători clare: SEOLITTE măsoară rezultatele prin îmbunătățirea site-ului, creșterea traficului și a vânzărilor, garantând rezultate clare.
 • Consultație gratuită: SEOLITTE oferă între 1-2 ore de consultanță gratuită pentru a înțelege nevoile afacerii tale.
 • Educație și transparență: SEOLITTE educă clienții prin conținutul de pe social media și oferă explicații detaliate în toate interacțiunile.
 • Acces la instrumentele de măsurare: SEOLITTE oferă acces la Search Console, Google Tag Manager și Google Analytics, asigurându-se că activele rămân la client.

Dacă vrei să îți dezvolți afacerea în mediul online sau ai nevoie de ajutor pentru a face față provocărilor digitale, SEOLITTE este partenerul tău de încredere. Contactează-i la +373 69 809 235 (MD), +40721 536 067 (RO) sau lasă un mesaj la info@seolitte.com și descoperă cum poți câștiga vizibilitate pe online într-un timp scurt, dar pe termen lung!