Compresă rece absorbantăCompresă rece absorbantă

Compresa rece absorbantă postnatală poate fi folosită pentru ameliorarea durerii, leziunilor perineale apărute după naștere (epiziotomie, ruptură perineală, hemoroizi, edem, plagă post-cezariană). Această compresă este sterilă, permite contactul direct cu rana.

Compresa rece absorbantă are un dispozitiv de răcire 2 în 1, răcirea este instantă, după spargerea dispozitivului interior de răcire. După scurt timp, putem simți senzația de calmare, care ne oferă această plăcere timp de 30 de minute. Suprafața externă este moale, are o atingere plăcută, din acest lucru reiese că acest material nu iritează suprafața leziunilor. Interiorul compresei este 100% vată medicală. 


Cum putem folosi această compresă rece absorbantă? Răspunsul este foarte simplu: strângem cu putere compresa, pentru ca dispozitivul de răcire să se spargă; după acesta agităm bine compresa, până când simțim răcirea acesteia; următorul pas este să îndepărtăm ambalajul și eticheta benzilor adezive; am și ajuns la pasul în care ne putem bucura de răcirea și ameliorarea durării timp de 30 de minute; !FOARTE IMPORTANT! Compresa rece absorbantă este de unică folosință, după folosire se aruncă. 


!Atenție! compresa rece absorbantă se folosește doar pentru uz extern. În cazul în care prin accident se înghite, cât de repede beți 2 pahare de apă, și consultați de urgență medicul. Dacă se sparge compresa, și lichidul interior intră în contact direct cu pielea, ochii, sau răni deschise clătiți bine cu multă apă, și mergeți la medic. Înainte de utilizare consultați-vă medicul dacă suferiți de boli senzoriale, circulatorii, sindromul Raynaud sau de diabet zaharat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Compresa rece absorbantă se păstrează la temperatura camerei, a nu se ține în congelator. 
Produsul este alcătuit din: benzi adezive de fixare, strat exterior din material nețesut, 100% vată medicinală, pungă de răcire (cristale de azotat de amoniu și apă purificată).