Compania Forever Living Products a fost fondata in anul 1978 in statul Arizona de catre Rex Maughan, care a invitat prietenii si familia in orasul Tempe, unde a explicat ideile sale si conceptul sau de afacere ca o initiativa unica.

De atunci munca lor s-a dedicat cautarii unor surse naturale de ingrediente si retete, care servesc baza produselor Forever, oferind sanatate si frumusete in mod 100% natural.

Folosind aceste produse Rex Maughan a droit sa le ofere oamenilor si o sansa extraordinara de afacere, astfel in loc de campanii platite de publicitate el a gandit sa imparte profitul companiei intre oamenii care recomanda mai departe prietenilor si cunostintelor produsele Forever pe baza experientei fiecaruia cu aceste produse.  Aceasta afacere se bazeaza pe un plan de marketing foarte simplu si onest, este internationala si poate imbunatati nivelul de trai a oamenilor.

„Forever oferă o oportunitate unică în care proprietarii de afaceri Forever încep de la sine, dar nu stau niciodată singuri.”

Pasiunea lor de a-I ajuta pe ceilalti sa arate mai bine si sa se simte mai bine a facut ca Forever Living sa fie putin diferit si ca milioane de oameni din peste 160 de tari sa descopere beneficiile produselor Forever bazate pe Aloe Vera.

Compania detine propriile plantatii de Aloe Vera, laboratoare de cercetare si dezvoltare, technologii proprii de productie, controlul calitatii si tot lantul de distributie de la planta la consummator.

Plantatiile sunt situate in Republica Dominicana si in Valea Rio Grande, la sud de Texas, unde conditiile meteorologice, temperatura, cantitatea ideala de precipitatii si nu in ultimul rand multe multe ore de soare puternica, ofera cele mai bune conditii pentru cultivalrea plantei de Aloe Vera Barbadensis Miller. In aceste imprejurimi optime, fiecare tulpina ajunge la maturitate in aproximativ 3 ani si are o durata de viata de 10 ani.

Planta Aloe Vera este una dintre cele mai vechi plante folosite de oameni, inca din antichitate, pentru tratarea unor afectiuni, boli, si constituie cea mai bogata sursa de nutrient naturali si la ora actuala. Planta este in totalitate prelucrata. Partea cea mai valoroasa este gelul de aloe vera din interiorul frunzei, care se extrage si se stabilizeaza impotriva oxidarii, pe loc, prin metode brevetate 100% naturale, iar coaja taiata se foloseste ca ingredient natural pe plantatiile de aloe vera la ferme.

Toate produsele Forever Living contin un procent mare din acest aloe vera gel, extras manual din interiorul plantei, care are o concntratie de 99.,7% (cea mai mare concentratie de aloe vera gel stabilizat).

In zilele noastre aceasta companie a devenit lider Mondial in tot ceea ce priveste cultivarea, productia si distributia produselor bazate pe aloe vera. Asadar ofera peste 100 de produse si un model de afacere care a crescut mai multi milionari decat orice alta afacere clasica.