asigurare de călătorie

Noi , cei dragi nouă și o asigurare de călătorie prin Nordul Italiei. Ce ne aduce de fapt o excursie prin Nordul Italiei? Nu este vorba doar despre Milano, o metropolă plină de viață, un epicentru al modei și un creuzet al arhitecturii gotic și baroce. Regăsim în această regiune și orașul cu o aură shakespeariană, Verona sau orașul dogilor, Veneția. Cu o asigurare de călătorie ne putem bucura cu adevărat de toate frumusețile variate ale meleagurilor nord-italiene.
Domul din Milano ne așteaptă, dăinuind peste orașul veșnic animat de rumoarea unei vieți dinamice. Nu e deloc întâmplător că că orașul este poate cel mai important nod comercial al Italiei, și nici nu e un fenomen recent. Cu o asigurare de călătorie vă puteți bucura de tihna unei plimbări prin Galeria Vittorio Emanuele II, un lung șir de buticuri de buticuri și cafenele alese, ridicate încă în secolul al XIX-lea.

Continuând călătoria noastră, ajungem în Veneția, fascinantul „Oraș al Canalelor”cu ale sale strâmte străzi enigmatice în care totuși răzbate din plin soarele mediteranei. Din Piața San Marco, care găzduiește magnifica Bazilica Sf. Marcu pînă la emblematicul Palat al Dogilor.


Îndreptându-ne spre vest, ajungem în regiunea Toscana, unde ne așteaptă dealuri ondulate, podgorii și orașe pitorești. În Florența, locul de naștere al Renașterii, cufundați-vă în artă la Galeria Uffizi, care găzduiește capodoperele lui Botticelli, Leonardo da Vinci și Michelangelo. Minunați-vă de impozanta Catedrală din Florența, cunoscută sub numele de Duomo, și urcați în vârful turnului clopotniță al lui Giotto alăturat pentru o vedere panoramică a orașului.

Cu asigurarea de călătorie la purtător înaintăm prin tărâmurile nordice ale Italiei și ajungem la porțile Florenței. Putem aici hoinări prin centrul elegant al orașului, inclus în Patrimoniului Mondial minunându-ne de arhitectura renascentistă dusă la superlativ, în forma sa cea mai rafinată. Superba biserică Santa Maria delle Grazie este gazda uneia dintre cele mai cunoscute capodopera ale lui Leonardo da Vinci, „Cina cea de taină”. Ne putem aici perinda de-a lungul canalelor pitorești Navigli și savurând din plin vibrația orașului.
Iată deci toate oportunitățile de care vă puteți bucura în tihnă cu o asigurare de călătorie. Nu ezitați deci și porniți la drum fără griji.