ciorapi compresivi gravideciorapi compresivi gravide


Acești ciorapi compresivi gravide se găsesc în diverse mărimi, mai multe culori, și mai multe tipuri, ca de exemplu, un model classic. 
Acești ciorapi compresivi gravide sunt confecționați preventiv pentru femeile gravide cu probleme circulatorii ușoare. Cioarapii compresivi gravide ajută circulația sângelui, reduc edemele la nivelul gleznei, previn apariția varicelor, chiar mai mult de atât, odihnesc piciorul. 
Utilizarea Crema Venoherb, poate completa în mod deosebit de plăcut și eficient ciorapii compresivi gravide pentru a trata problemele venoase. 
De obicei ciorapii compresivi gravide se îmbracă înainte de a coborî din pat, dimineața. Este foarte important să ne găsim mărimea potrivită, ne poate fi de folos tabelul de mărimi, doar așa vom avea un efect optim. 


Ciorapii compresivi gravide clasici sunt creați cu compresie gradată, din fibre elastice de calitate superioară cu înveliș dublu, ceea ce datorează confortul și rezistența oferită de către acești ciorapi. Ciorapii compresivi gravide classici au 70 DEN, compresie gradată, 12-17mm Hg la nivelul gleznei. 
Ciorapii compresivi gravide clasici la talie sunt confecționați dintr-un material subțire și elastic, care în mod eficient se adaptează creșterii abdomenului. 
Ciorapii compresivi gravide pentru confortabilitatea și rezitența acestora sunt creați cu întăritură. 
Acesti ciorapi compresivi gravide sunt fabricate în Italia, de calitate înaltă, și sunt compuși din 83% Poliamidă și 17% Elastan. 
Acești ciorapi compesivi gravide pot fi recomandați cu seriozitate, și eu le-am folosit la rândul meu, sunt comozi, arată bine, și pe lângă toate aceaste calități, înbunătățesc și sănătatea. Nu vă va părea rău dacă vă înbogățiți garderoba cu ciorapi compresivi gravide, și îi îmbrăcați în mod corespunzător.