Cei mai buni antreprenori ai anului 2016 din sectorul IMM au fost desemnați în cadrul săptămânii Moldova Business Week

Cei mai buni antreprenori ai anului 2016 din sectorul IMM au fost desemnați în cadrul săptămânii Moldova Business Week

6 October 2017

Cei mai buni antreprenori din sectorul IMM au fost premiați în cadrul unei ceremonii festive desfășurate de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) în ultima zi a săptămânii de afaceri - Moldova Business Week 2017.

La ediția curentă a Concursului Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM" au fost desemnați 20 de antreprenori din țară la nominalizările „Cel mai bun antreprenor în sfera de producție”, Cel mai bun antreprenor, implementator al modelului economic “verde”, „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului”, „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii”, „Cel mai bun antreprenor – exportator”, „Cel mai bun antreprenor – inovator”, „Cel mai bun antreprenor în sfera turismului rural”, „Cel mai bun antreprenor în sfera serviciilor de consultanță”, „Cel mai tânăr antreprenor” și „Cel mai bun antreprenor – femeie”. Aceștia au primit diplome de onoare din partea Guvernului “Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM” şi premii în valoare de 5000 lei pentru premiul I și 3000 lei pentru premiul II.

La competiție au participat 132 agenți economici din municipiul Bălți, UTA Găgăuzia și 19 raioane ale țării, majoritatea aplicând pentru nominalizarea „Cel mai bun antreprenor în sfera de producție”, după care în sfera comerțului – 17%, sfera prestări servicii – 13% și “Cel mai bun antreprenor-femeie” – 13%.

De asemenea, cinci antreprenori din sectorul IMM au fost aprciați pentru realizări în domeniul responsabilității social-corporative în rezultatul concursului național „IMM – Model de Responsabilitate Socială”.

La ediția curentă a concursului au participat 24 de antreprenori din municipiul Chișinău, Anenii Noi, Basarabeasca, Dondușeni, Edineț, Râșcani, Ștefan Vodă, Sângerei și UTA Găgăuzia, care își desfășoară activitatea preponderent în sectorul agroalimentar.

Câștigătorii au primit diplome, premii bănești și cadouri din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.

Adresa: 65 Alexei Mateevici str., Chişinău,
Republica Moldova, MD-2009

Tel:+373 22 27 36 54
Fax: +373 22 22 43 10