Noi oportunități de business pentru companiile moldovenești de îmbrăcăminte

Noi oportunități de business pentru companiile moldovenești de îmbrăcăminte

26 July 2017

Cu suportul financiar al MIEPO și USAID, șase companii de îmbrăcăminte și accesorii din Republica Moldova și-au prezentat colecțiile la expoziția internațională specializată Pure London. Evenimentul a avut loc în capitala Marii Britanii, în perioada 23-25 iunie a.c.

Producătorii moldoveni ”Georgette”, ”EHO”, ”Julia Allert”, ”Nikita Rinadi”, ”Cocsinelle” și ”Ana Popova” și-au expus produsele la două standuri, unul pentru îmbrăcăminte și altul pentru accesorii. Evenimentul le-a oferit, totodată, prilejul de a interacționa cu comercianți britanici și internaționali, designeri și experții de renume din industria modei. La finele expoziției companiile noastre au reușit să încheie câteva contracte de colaborare.

Pure London este una dintre cele mai mari expoziții din Marea Britanie în domeniul modei și designului vestimentar, care se desfășoară de 2 ori pe an. La editia curentă au fost expuse circa 700 branduri de imbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte și accesorii.

Menționăm că MIEPO are drept obiectiv acordarea de suport antreprenorilor interesați să-și promoveze produsele pe noi piețe, să dezvolte exporturile, să stabilească parteneriate investiționale cu companiile străine. Până la sfârșitul anului, MIEPO va co-finanța participarea producătorilor autohtoni din domeniul industriei ușoare la alte 10 târguri și expoziții internaționale.

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.