Cu ocazia vizitei Prințului de Monaco, Albert al II-lea, Chișinău va găzdui delegația de afaceri din Monaco

Cu ocazia vizitei Prințului de Monaco, Albert al II-lea, Chișinău va găzdui delegația de afaceri din Monaco

2 May 2017

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) invită companiile autohtone de a participa în cadrul ”Forului de afaceri Republica Moldova – Monaco”, care va avea loc în data de 4 mai curent, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Monaco, pentru a valorifica relațiile comercial - economice dintre părți.

Agenda Forului, care începe la orele 14:30, include prezentări despre potențialul climatului de afaceri autohton, oportunitățile sectorului bancar și tehnologiei informaționale, precum și situația economică a Principatului Monaco.

Delegația de afaceri monegască acoperă sectoarele economice precum:
- contabilitate;
- consultanță:
- sistem bancar și servicii financiare;
- tehnologia informației și comunicații;
- comerț internațional;
- instituție oficială;
- sector imobiliar;
- alimentație publică.

Odată ce evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul - ÎNREGISTRARE, unde veți putea urmări actualizarea informației referitor la agenda evenimentului și delegația oamenilor de afaceri din Monaco.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați - 022 27 36 54, office@miepo.md (Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova - MIEPO) sau 0 22 80 91 17, office@aoam.md (Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova - AOAM).

Useful resources: 

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.