News

MIEPO finanţează companiile să participe la expoziţii internaţionale şi le ajută să-şi găsească parteneri de afaceri

April 25, 2017 67

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită companiile din Republica Moldova să participe, cu suportul organizaţiei, la târgurile şi expoziţiile internaţionale, misiunile de afaceri, întrunirile B2B desfăşurate pe parcursul anului curent.

view

MIEPO anunţă concurs de proiecte pentru Catalogul Proiectelor Investiționale al Republicii Moldova

April 19, 2017 89

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită companiile din Republica Moldova, în căutare de parteneri externi să participe la concursul de proiecte investiționale în domeniul public și privat. Proiectele selectate vor fi publicate în Catalogul proiectelor investiționale al Republicii Moldova, care va fi prezentat potențialilor investitori în cadrul întrevederilor şi misiunilor de afaceri, expozițiilor și altor evenimente desfășurate de MIEPO...

view

”Moldova Business Week 2017” va avea loc în luna iunie

April 14, 2017 84

Săptămâna de afaceri ”Moldova Business Week 2017”, organizată de Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor (MIEPO), se va desfășura anul curent în perioada 12 – 16 iunie. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetul organizatoric al evenimentului, condus de viceprim-ministrul, Octavian Calmîc, ministru al Economiei.

view

MIEPO şi AIPA au semnat un Acord de parteneriat

April 11, 2017 80

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) a semnat, astăzi, un Acord de parteneriat cu Agenţia de Intervenţii şi Plăţi în Agricultură. Documentul a fost semnat de directorii celor două instituţii, Vitalie Zaharia şi Nicolae Ciubuc.

view

MIEPO conectează proiectele investiţionale cu investitorii pe platforma IME 2017

April 10, 2017 52

Expoziţia – conferinţa “Investment Management Exhibition 2017” (IME), care a avut loc pe 7-8 aprilie a.c. la Frankfurt, şi-a pus platforma la dispoziţia Organizaţiei de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) pentru prezentarea oportunităţilor investiţionale a economiei autohone şi în special a Zonelor Economice Libere, companiiilor din Germania, Grecia, Serbia, România, Ucraina, China, Hong Kong, Kazahstan ş.a.

view

Companiile poloneze caută parteneri de afaceri în Republica Moldova

April 9, 2017 104

Conferinţa „Zilele businessului polonez în Republica Moldova” a reunit, pe 7 aprilie a.c. la Chişinău, antreprenori, asociaţii de business, investitori, autorităţi guvernamentale din ţara noastră şi Polonia în intenţia de a dezvolta noi proiecte de afaceri şi a spori cooperarea economică bilaterală.

view

Cu ocazia vizitei Prințului de Monaco, Albert al II-lea, Chișinău va găzdui delegația de afaceri din Monaco

April 7, 2017 306

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) invită companiile autohtone de a participa în cadrul ”Forului de afaceri Republica Moldova – Monaco”, care va avea loc în data de 4 mai curent, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Monaco, pentru...

view

Apel național de colectare a proiectelor investiționale

April 5, 2017 136

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) lansează apel național de colectare a proiectelor investiționale din domeniul public și privat. În baza informației prezentate vor fi elaborate fișe de proiecte care se vor regăsi ulterior în Catalogul proiectelor investiționale al Republicii Moldova.

view

Anunt tender - servicii de design/ machetare, elaborarea prezentărilor de țară, sectoriale și instituțională

April 4, 2017 88

MIEPO invită operatorii economici sa participe la concursul de oferte pentru achiziţionarea serviciilor de design/ machetare, elaborarea prezentărilor multimedia de țară, sectoriale și instituționale.

Invitația de concurs, scopul și serviciile solicitate pe fiecare componentă le găsiți anexate mai jos.

Ofertele vor fi prezentate până la data de 12.04.2017, în versiune tipărită (în plic sigilat) pe adresa mun. Chișinău, str. A. Mateevici 65.

Pentru mai multe informatii...

view

MIEPO a prezentat oportunitățile investiționale în Republica Moldova companiilor olandeze din România

April 1, 2017 64

Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) şi Ambasada Republicii Moldova în România au organizat Forumul de afaceri dedicat companiilor olandeze din România “Doing Business in the Republic of Moldova”. Evenimentul a avut loc pe 29 martie a.c., la Bucureşti şi s-a desfășurat în parteneriat cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România și Camera de Comerţ și Industrie România – Olanda (CCIRO).

view

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.