News

Consiliul de gestionare a Programului "Promovarea Exportului" a aprobat Planul de activitate a MIEPO pentru anul 2017

February 24, 2017 28

Astăzi în cadrul ședinței Consiliului de administrare a bugetului pentru implementarea Programului ”Promovarea Exportului”, precum și celui de Coordonare a activității Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), a fost examinată activitatea instituției în anul 2016 și aprobat Planul de acțiuni pentru anul curent.

view

Cu suportul MIEPO designerii moldoveni de modă și-au expus colecțiile la una din cele mai mari expoziții din lume

February 23, 2017 36

12 producători autohtoni din industria textilă au participat, cu suportul Organizaţiei pentru Atragerea Investiţiilor şi Promovarea Exporturilor (MIEPO) și al Proiectului de Competitivitate al USAID, la una din cele mai mari expoziții internaționale din domeniul fashion - ”Collection Premiere Moscow”. Evenimentul a avut loc în perioada 20-23 februarie, curent, la Expocentre din Moscova.

view

Republica Moldova este cea mai apropiată destinaţie pentru extinderea companiilor americane spre Est

February 23, 2017 42

Oportunităţile de extindere ale companiilor americane din România pe piaţa din Republica Moldova, principalele platforme și sectoare atractive pentru iniţierea proiectelor investiţionale comune au fost discutate în cadrul Forumului oamenilor de afaceri americani din România.

view

Oportunităţi de afaceri din Republica Moldova prezentate mediului de afaceri de la București

February 21, 2017 83

Bucureşti, 21 februarie 2017: Ambasada Republicii Moldova în România, Ministerul Economiei din Republica Moldova şi Organizația de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Republica Moldova (MIEPO) organizează Conferința “Business Opportunities in the Republic of Moldova for American Business in Romania”. Evenimentul va avea loc pe data de 21 februarie 2017, la Athénée Palace Hilton Bucureşti și se va desfășura în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România...

view

Nouă companii turistice participa la Târgul de turism al României, cu sprijinul MIEPO

February 16, 2017 48

Nouă companii turistice din Republica Moldova participă, în perioada 16-19 februarie curent, la Târgul de turism al României, cu scopul de a promova ofertele turistice pentru sezonul următor.

view

Producătorii de fructe din Moldova au participat la cel mai mare târg agro-alimentar din Europa

February 15, 2017 36

12 producători, procesatori și exportatori de fructe din țară și-au expus produsele la cel mai mare târg agro-alimentar din Europa “Fruit Logistica”. Cea de a 25-a ediție a târgului a avut loc în perioada 8-10 februarie 2017, la Berlin.

view

Climatul investițional al Republicii Moldova promovat în rândul comunității de afaceri din Monaco

February 10, 2017 233

În data de 9 februarie curent, la Monaco, a avut loc Forul de afaceri al ambasadorilor Republicii Moldova și Republicii Slovacia în Franța, organizat cu sprijinul Consiliului Economic din Monaco (Camera de Comerț din Monaco și Invest in Monaco). Evenimentul a avut drept scop promovarea oportunităților economice a Republicii Moldova și Republicii Slovacia, în contextul planificării vizitei oficiale a Alteței Sale, Principelui de Monaco, Albert II în Moldova, pentru luna mai a anului curent....

view

Forumul de afaceri moldo-emiratez a deschis oportunităţi vaste de cooperare economică

February 8, 2017 67

Organizația pentru Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor în parteneriat cu Asociația Oamenilor de Afaceri (AOAM) au organizat, astăzi la Chișinău, Forumul oamenilor de afaceri din Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite. Evenimentul a reunit peste 100 de companii din Republica Moldova și circa 20 de manageri ai celor mai mari companii emirateze, administratori ai zonelor economice libere, fonduri de investiții, Camere de Comerț, dar și demnitari de stat.

view

Aviz de presă// MIEPO organizează la Chişinău un Forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova şi Emiratele Arabe Unite

February 7, 2017 112

Organizaţia pentru Atragerea Investiţiilor şi Promovarea Exporturilor (MIEPO) invită reprezentanţii instituţiilor de presă la Forumul oamenilor de afaceri din Republica Moldova şi Emiratele Arabe Unite.

Evenimentul va avea loc miercuri, 8 februarie 2017, în intervalul 11:00 – 15:00, în incinta Hotelului Radisson Blu Convention Center, sala Nistru.

view

MIEPO facilitează accesul antreprenorilor moldoveni pe noi pieţe de desfacere

February 3, 2017 46

Directorul MIEPO, Vitalie Zaharia a discutat cu exportatorii moldoveni, inclusiv din regiunea transnistreană şi Găgăuzia, despre dificultăţile cu care se confruntă la accesarea noilor pieţe de desfacere, dar şi soluţiile de depăşire a acestora. Discuţia a avut loc în cadrul Forumului de afaceri moldo-italian, desfăşurat la Moldexpo.

view

The Moldovan Investment and Export Promotion Organization (MIEPO)

Is the prime source of information and assistance for potential investors. 
We provide tailored services for potential investors throughout the investment decision process. We also support existing investors in extending their operations.
Our team consists of permanent investment attraction staff, sectorial consultants, as well as regional officers.
Combining our experience, we are able to provide you with information relevant for your decision making, as well as links to businesses and government.